PEDIATRICS.RO | ZAMBETE SI SANATATE

Echipa de specialiști în zâmbete și sănătate. Suntem aici pentru copilul tău!

Pediatrics.ro – Suntem o echipă formată din Medici Pediatri Specialiști și Rezidenți. Misiunea noastră este sănătatea copilului tău. Informează-te din surse sigure!

familie-pediatrics
PEDIATRICS

Specialiști în zâmbete și sănătate

Știm cât de importantă este sănătatea copilului tău!

Pediatrics.ro este un concept care are la bază scopul de a informa corect și sigur părinți din întreaga lume. Promovăm creșterea și dezvoltarea armonioasă a celor mici. Iubim copiii fericiți! 

“În timp ce încercăm să ne învăţăm copiii despre viaţă, ei ne învaţă pe noi ce este viaţa.”

Sfatul Specialistului

Află care este Sfatul Specialistului în ceea ce privește creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Diareea acuta este o afectiune comuna la copii si poate fi cauzata de diversi factori, inclusiv infectii virale, bacteriene sau parazitare (…)

Febra la copii este unul dintre cele mai frecvente motive de îngrijorare ale părinților, și, totodată, una dintre cele mai des întâlnite cauze de prezentare la medic.
Află cum poți gestiona colicile bebelușului, care sunt cauzele și simptomele colicilor infantile și ce remedii există pentru calmarea acestora.

Subiecte de interes

Echipa Pediatrics și-a propus abordarea cât mai multor subiecte relevante pentru sănătatea copilului tău. Iată câteva dintre informațiile pe care le vei regăsi citind articolele publicate de noi.

Pediatrics | Părinți informați

„Avem o fetiță energică și minunată! Ne place să citim articole publicate pe acest blog pentru că Pediatrics.ro este o sursă sigură de informații. „
Cristina v.
„Sunt mamă a doi copii și citesc zilnic noutățile publicate de echipa Pediatrics. Mereu selectez cu atenție sursele din care ma documentez în legătură cu sănătatea celor mici.”
raluca G.
„Îmi place să cred că sunt o bunică modernă. Am aflat de Pediatrics.ro și l-am recomandat și fiicei mele. Iubesc să petrec timp de calitate cu nepoțica mea.”
mirela j.
Intră și tu în comunitatea Pediatrics | Părinți informați pentru a fi la curent cu toate noutățile Pediatrics.ro. Aici ai ocazia să împărtășești idei, întrebări, sfaturi cu un grup mare de părinți și bunici.

Alătură-te comunității noastre!

Scroll to Top