PEDIATRICS.RO | ZAMBETE SI SANATATE

Echipa de specialiști în zâmbete și sănătate. Suntem aici pentru copilul tău!

Pediatrics.ro – Suntem o echipă formată din Medici Pediatri Specialiști și Rezidenți. Misiunea noastră este sănătatea copilului tău. Informează-te din surse sigure!

familie-pediatrics
PEDIATRICS

Specialiști în zâmbete și sănătate

Știm cât de importantă este sănătatea copilului tău!

Pediatrics.ro este un concept care are la bază scopul de a informa corect și sigur părinți din întreaga lume. Promovăm creșterea și dezvoltarea armonioasă a celor mici. Iubim copiii fericiți! 

“În timp ce încercăm să ne învăţăm copiii despre viaţă, ei ne învaţă pe noi ce este viaţa.”

Sfatul Specialistului

Află care este Sfatul Specialistului în ceea ce privește creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului tău.

Unul dintre aspectele importante pe care trebuie să le luați în calcul este amenajarea și adaptarea camerei la nevoile bebelușului.
Află care este cea mai bună varianta pentru alimentația nou-născutului. Aici găsești un Ghid de alăptare care conține primii pași în hrănirea bebelușului cu lapte matern.
Află cum poți gestiona colicile bebelușului, care sunt cauzele și simptomele colicilor infantile și ce remedii există pentru calmarea acestora.

Subiecte de interes

Echipa Pediatrics și-a propus abordarea cât mai multor subiecte relevante pentru sănătatea copilului tău. Iată câteva dintre informațiile pe care le vei regăsi citind articolele publicate de noi.

Pediatrics | Părinți informați

„Avem o fetiță energică și minunată! Ne place să citim articole publicate pe acest blog pentru că Pediatrics.ro este o sursă sigură de informații. „
Cristina v.
„Sunt mamă a doi copii și citesc zilnic noutățile publicate de echipa Pediatrics. Mereu selectez cu atenție sursele din care ma documentez în legătură cu sănătatea celor mici.”
raluca G.
„Îmi place să cred că sunt o bunică modernă. Am aflat de Pediatrics.ro și l-am recomandat și fiicei mele. Iubesc să petrec timp de calitate cu nepoțica mea.”
mirela j.
Intră și tu în comunitatea Pediatrics | Părinți informați pentru a fi la curent cu toate noutățile Pediatrics.ro. Aici ai ocazia să împărtășești idei, întrebări, sfaturi cu un grup mare de părinți și bunici.

Alătură-te comunității noastre!

Scroll to Top