PEDIATRICS | Zâmbete și Sănătate
Echipa medicala pediatrics

Iubim să vedem copii fericiți!

Suntem o echipă tânăra de Medici Pediatri Specialiști și Rezidenți. Avem o misiune clară de a informa un număr cât mai mare de părinți, bunici și persoane care au în grijă copii, în legătură cu dezvoltarea și creșterea sănătoasă a celor mici.

Promovăm iubirea, afecțiunea și înțelegerea copiilor. Sănătatea cuprinde, pe lângă funcționarea normală a întregului organism, și starea de spirit. Cei mici trebuie să fie fericiți, iar noi adorăm zambetele sincere!

 

Echipa Pediatrics - Să ne cunoaștem!

Irina Juganaru Pediatrics

Jugănaru Oana-Irina

  • Fondator Pediatrics
  • Medic Rezident – Pediatrie

Jugănaru Oana-Irina - Medic Rezident Pediatrie

Mă numesc Jugănaru Oana-Irina. Sunt Medic Rezident specializarea Pediatrie și mama unei fetițe minunate. Am studiat Facultatea de Medicină în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. În acest moment lucrez la  Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova.

În paralel cu profesia de Medic Rezident, sunt și mamă. Am realizat cât de importantă este informația corectă pentru un părinte. La fel ca mulți alții, și eu am studiat fiecare etapă din viața fetiței mele. Mi-a plăcut să o văd crescând sănătoasă și fericită. Văzând cât de dificil este să alegi o sursă sigură, m-am gadit să facilitez accesul tuturor la informații clare, studiate și corecte.

În anul 2019 am aprofundat arta scrisului și am devenit Content Writer. Am scris nenumărate articole pentru diferite bloguri, învățând, astfel, să creez conexiuni cu cititorul. În momentul în care am devenit Medic Rezident, am înființat blogul și comunitatea Pediatrics, cu speranța de a informa cât mai multă lume cu privire la starea de sănătate, creșterea și dezvoltarea celor mici.

Pediatrics este un concept care pune la dispoziția cititorilor articole de actualitate, prin intermediul cărora vor învăța să recunoască afecțiuni, să înțeleagă care este momentul în care trebuie să apeleze la un Specialist, care este urgența medicală, cum prevenim diferite boli și multe altele. Accesul la Pediatrics.ro este complet gratuit, iar articolele noastre cuprind doar informații demonstrate și verificate, preluate din surse sigure.

Scroll to Top